Considerations To Know About خواص عناب صبح ناشتا
Considerations To Know About خواص عناب صبح ناشتا
Blog Article
تااینجا دائما از خواص عناب تعریف کردیم. اما آیا این میوه، عوارضی هم دارد؟ در واقع، عناب به خودیه خود عوارضی ندارد. اما ممکن است برای افرادی که در حال مصرف دارو هستند عارضه ایجاد کند.
عناب به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به صورت جوشانده میتواند در درمان بسیاری از عوارض سرماخوردگی مانند سرفه کمک کننده باشد.
نتایج مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره عناب باعث کاهش فشار خون و فشار متوسط شریانی در موشها میشود. اسید بتولینیک که در عناب یافت میشود، باعث تولید ترکیبات اندوتلیال شده و سلولهای اندوتلیال (لایه درون رگی) را تحتتأثیر قرار میدهد (سلولهای لایه درون رگی وظایف مهمی چون تنظیم فشار خون را به عهده دارند).
عناب درخت کوتاه یا متوسطی دارد و ارتفاع آن حدود ۵ تا ۷ متر است. درخت عناب سرشاخههای انبوه و تیغداری است.
در ادامه برایتان به طور کامل شرح میدهیم که خواص عناب چیست و چه کاربردهایی دارد.
همچنین عناب، عملکرد برخی داروها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که داروهای ضدتشنج به حساب میآیند را تشدید میکند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.
این ویتامینها از عوال مهم در سوختوساز چربی، پروتئین و کربوهیدراتها هستند.
همچنین مشخص شده که عناب خارش ناشی از اگزما را تسکین میدهد. بعلاوه پتانسیل جلوگیری از گسترش ملانوم (سرطان پوست) را نیز از خود نشان میدهد. این خواص خوردن عناب خشک باید مورد بررسی بیشتری قرار بگیرند.
در یک بررسی گروهی هم، شرکت کنندگان نشانههایی از کاهش نگرانی را پس از خوردن عناب تازه بروز دادند. از طرف دیگر در آزمایشهای حیوانی به این نتیجه رسیدند که از دیگر خواص عناب تازه احتمال خوردن خواص عناب خشک بهبود حافظه و کمک به ساخت پروتئینهای سلولهای آسیب دیده مغز است.
فیسالیس در بارداری، خطر و عوارض سقط جنین و عقیم شدن با آن
میوه عناب می تواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوان های شکننده دارند مفید باشد. دارای غلظت بالایی از مواد معدنی مورد نیاز برای تشکیل استخوان است.
بنابراین حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.
همچنین خوب است بدانید که عناب خشک در مقایسه با عناب تازه، درصد شکر و کالری بالاتری دارد. پس بهتر است حدوسط در مصرف هردو نوع شکل میوه رعایت شود.
همچنین در کشش ماهیچه، جلوگیری از لخته شدن خون و انتقال پیامهای عصبی نقشی حیاتی دارد.